Son Çalışmalarımız

İkarus Medya İzmir Prodüksiyon

İzmir Art Opening İntro

 

Animasyon Yapımı Artık dijital teknolojiler sayesinde fiziki şartlarda gerçekleştirilen prodüksiyonlara ihtiyaç duyulmadan animasyon yapımı karakterler ve mekânlar kullanılabiliyor. Dolayısıyla reklam çalışmalarına büyük esneklik kazandıran bu uygulamalar günümüzün en popüler tanıtım araçları haline dönüştü diyebiliriz. Eğer sizlerde bu tarz bir çalışma ile firmanızı veya bireysel hizmetinizi tanıtmak istiyorsanız kuruluşumuzun etkin hizmetlerinden yararlanmanızı tavsiye ediyoruz. Tek yapmanız gereken firmamıza ulaşmak ve yetkililerimizden kapsamlı bilgi talep etmek olacaktır.

Elbette bu tarz bir proje ile tanıtım düşünüyorsanız doğal olarak animasyon film fiyatları hakkında fikir edinmek isteyeceksinizdir. Ancak maalesef çalışmanın uzunluğu yada hangi formatta hazırlanacağı gibi faktörler henüz bilinmediği için net bir fiyat veremiyoruz. Örnek vermek gerekirse 2D veya 3D formatları arasında yapacağınız tercih fiyatın aşağı ve yukarı yönlü değişmesine neden oluyor. Fakat lütfen bu konuda hiçbir endişe taşımayınız. Çünkü firmamız nezdinde fiyatlar her zaman rasyonel seviyelerde bulunuyor efendim. Ayrıca dilerseniz animasyon yapımı dışında firmamızdan etkinlik filmi veya havadan çekimler için Drone Kiralama hizmetleri alabileceğinizi lütfen unutmayınız. İlgili hizmetlerimize linkten ulaşabilirsiniz. Başarılı ve etkili projelerde buluşmak dileğiyle esen kalınız.

Sizlerden aldığımız bilgiler doğrultusunda karakterlerin ve objelerin oluşturulması. İzninizle bu konuya kısa bir açıklama getirelim. Ürün ya da hizmetinizi temsil edecek animasyon karakterler tarafımızdan oluşturuluyor. Aynı amaçla ileri teknoloji ürünü programlar yardımıyla sizlerden gelecek talebe göre 2D, 3D formatlarında ürün veya hizmetinizi görselleştirme ve modelleme teknikleri ile şekillendiriyoruz Prodüksiyona altyazı ve talebiniz olması durumunda seslendirme ekliyoruz Kurgu ve montaj hizmetleri ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz Güncel yazılımlarımız sayesinde HD görüntü kalitesinde post prodüksiyon aşamasına geçerek çalışmayı tamamlıyoruz Animasyon Film Fiyatları Rasyonel Seviyelerinde Bulunuyor

Animasyon Film Hedef Kitlenize Uygun Hazırlanıyor Tabi animasyon film sürecinin başlangıcında hedeflenen kitle ve tanıtma etki edecek Tüm özel bilgileri sizlerden alıyoruz. Daha sonra bu bilgileri çalışmanın temelini oluşturmak üzere etkin bir şekilde kullanıyoruz. Bunun yanı sıra prodüksiyonda vurgulanmasını istediğiniz mesajları ve diğer etkileyici unsurları projeye dâhil ediyoruz. Bu ön hazırlık sürecinde elde edilen verilere dayanarak uzman ekibimiz gerekli tespitlerini yapıyor. Bu aşamaların sonrasında yapılan tespitler ışığında çalışmalarımıza start veriyoruz. Şimdi de isterseniz hizmetlerimizin daha iyi algılanabilmesi için maddeler halinde bir sıralama yapalım;

Sun Tekstil 8 Mart

Sun Tekstil 8 Mart

Reklam; pazarlama süreçleri kapsamında şirketinizi dışarıya göstermek, tanıtmak ve büyük kitlelere ulaştırmak açısından önemli iletişim araçlarından biridir.
Reklam filmi çekimi ile müşterilerinizin sizi daha yakından tanımalarına olanak sağlayarak müşteri sadakati sağlayabilir ve aynı zamanda potansiyel müşterilerinize ulaşabilirsiniz. Kısa bir reklam filmi ile prestij kazanabilir, marka değerinizi yükseltebilir, kurumsal kimliğinizi ön plana çıkartarak rekabette öne geçebilirsiniz.


Reklam filmi çekimi, işletmelerin ürün ve hizmetlerini, değerlerini, kurumsal kimliklerini ve organizasyon yapılarını tanıtabilmeleri gibi işlevsel kullanım senaryoları sunar. Bunun yanında sosyal sorumluluk, duyarlılık, yapılan hizmetlerin ve etkinliklerin tanıtımı gibi işlevleri de bulunur. Arkalarında kapsamlı stratejileri ve prodüksiyon süreçlerini barındıran İzmir reklam filmi çekimi tasarımı, özellikle markalaşmak isteyen şirketler için olmazsa olmaz bir pazarlama aracı olarak öne çıkar.


İzmir Reklam tanıtım filmi çekimi için öncelikle şirketin istekleri ve hedef kitle belirlenir. Hedef kitlenin belirlenmesi olmazsa olmazdır. Reklam tanıtım filmi hedef kitlesi belirlendikten sonra reklam filminin hangi mecrada yayınlanacağı, hangi formatta ve ne kadar uzunlukta olacağı planlanır. Buna göre reklam filmi çekimi outdoor, sinema, televizyon, internet, sosyal medya gibi farklı mecralar için çekilebilir. Reklam filmi çekimi bütçenin durumuna göre masaüstü olarak hazır görüntüler ve hazır müzikler kullanılarak da yapılabilir. Bu bağlamda ekonomik ve hızlı bir şekilde reklam filmi çekimi mümkündür. 
Reklam filmi çekimi için son teknoloji ekipmanlar ve bu ekipmanları kullanabilecek donanıma sahip yetkin bir ekip olmazsa olmazdır. İzmir Reklam tanıtım filmi çekimi süreci müşteri toplantısıyla başlar. İkarus Medya Prodüksiyon olarak öncelikle müşterimizle görüşerek müşteri isteklerini dinleriz. Buna göre reklam filmi çekimi için müşteri ihtiyaçlarının bir analizi çıkartılır ve pazarlama stratejisine dahil edilir. Reklam tanıtım filmi çekimi için deneyimli yazarlarımız alternatif metinler oluştururlar. İkarus Medya Prodüksiyon olarak İzmir Konak’ta bulunan ofisimizde bu metinlerden yola çıkarak müşterimiz için sunumlar hazırlarız. Sunumlarımızı müşterimize yaptıktan sonra ortak kararla reklam tanıtım filmi senaryosuna karar verir ve çalışmalara başlarız. 


Reklam tanıtım filminin nasıl olacağı, hangi mecra için yapılacağı, kaç günde çekileceği, kaç oyuncu olacağı, hangi oyuncuların ve mekanların kullanacağı gibi etkenler bu aşamada bütçenin son haline gelmesini sağlar. Siz de işletmeniz için reklam tanıtım filmi çektirmek istiyorsanız bir telefon kadar yakınınızdayız. 
Masaüstü reklam tanıtım filmi çekimleri gibi alternatifler ile ekonomik İzmir reklam tanıtım filmi üretimleri sağlayabiliyoruz. İkarus Medya Prodüksiyon ailesi olarak uzun yıllardır sektörde edindiğimiz tecrübeyi siz değerli müşterilerimizle en kreatif şekilde paylaşmak için İzmir Konak’ta bulunan ofisimize bekleriz.

UNHCR Türkiye Sirkhane Darkroom Project Promo

VİDEO PRODÜKSİYON

İzmir Fabrika tanıtım Kurumsal Tanıtım filmi profesyonellerce hazırlanarak  senoryalanmış ve kurgulanmış bir film demek. Fabrika ve Kurum Tanıtım tanıtım filmini hangi ülkeden hangi kültürden olursa olsun izleyen insanın filmin verdiği evrensel mesajı alabildiği Kurumsal tanıtım filmleri yapmaktayız.

        Fabrika tanıtım filmlerinde bizce  vereceğimiz mesaj elbetteki yapılan Fabrika tanıtım filmlerinde kaliteyi belirtmek yatırımı vurgulamak olmalı . Standart kalıplarla yapılan ezbere fabrika tanıtım filmlerinin aksine Fabrika filminin bir teması yani duygusu olmalı ki Fabrika tanıtım filmini izleyen herhangi biri fabrikadan çıkmış bir ürün ile kendisi veya yaşamıyla ilgili bir bağlantı kurabilmeli. Fabrika tanıtım filmleri ana tema hakkında bilgi vererek markayı benimsetebilmeli . Oluşan sempatiyi ürüne güvene dönüştürmeli ki izleyen kişi ve kişiler markaya güven hissetmeli ve markayı takdir etmelidir. Bizler de Fabrika tanıtım filminde izleyicilerimize Fabrikanın sayısal büyüklüğünden bahsetmek yerine yaptığı işte başarılarını alatmakla son kullanıcıya nasıl ulaştığını hissettirmek . Bunu yaparken de biz bu kadar büyüğüz demek yerine ülkemize kattığı değerleri istihdama ve çevreye kattığı katkıları vurgulamayı tercih ederiz.

        Fabrika tanıtım filmi demek alınterinin emeğin nasıl bir ürüne dönüştüğünü bu değerin nasıl bir süreçte oluştuğunu anlatmak demektir. İzmir, Fiat , Renault , Borusan gibi seçkin otomobil firmalarına yatığımız filmlerde de bu mesajı verdik. Fabrika Tanıtım Filminde sadece çalışan devasa makineleri göstermek yerine çalışana verilen değeleri sosyal sorumluluk projelerini ön plana çıkarmayı tercih ettik.Günümüzde tanıtım filmi ,Fabrika tanıtım filmi çekenler basma kalıp denecek hatta aynı metinlerle filmler üretmekte ürettiği filmi çoğu zaman bizlerin çektiği tanıtım filmlerini kopyalayarak Video prodüksiyon yaptığını zannetmektedir. Bu nedenle kurumlar kendilerine de yapılacak tantım filmlerinin izledikleri basmakalıp tanıtım filmlerindeki gibi etkili olacağı yanılgısına düşmektedir. Siz de Fabrika Tanıtım Filmi çektirmeden önce vermek istediğiniz Ana fikri Tema( Ana duyguyu) belirlemelisiniz .Fabrikanız,Kurumuznuzun tanıtım filmini yaparken unutmayın ki kurumunuz ve fabrikanız bir kişiliktir tıpkı insan gibi davranan tepkileri olan refleksel hareketliliği olan canlı bir yapıdır. Neden diye sorarsanız o firmayı yöneten insanların bakışı ve olaylara yaklaşımı işçisine bakış açısını kurumun kişiliğini oluşturur. Kurumu veya fabrikanın Müşterisini görüldüğü açıdır kurumun kimliğini de aynı şekilde müşteri tarafından görülen yüzüdür. Bu nedenle standart Fabrika tanıtım filmlerini tercih etmeyiz. Kurumunuzun vizyon ve misyonunu müşteri algınızla değiştirecek ve geliştirecek filmler tasarlayıp müşterilerinizin kalbini kazanmaya sizi davet ederiz. 

 

İkarus Medya Hizmet alanlarımız :

İzmir Prodüksiyon, İzmir Tanıtım Filmi, İzmir Fotoğraf Çekimi, İzmir Havadan Fotoğraf Çekimi, İnternetten Canlı Yayın, Stüdyo Çekimi, İzmir Havadan Video Çekimi, İzmir Fotoğraf Çekimi, İzmir Ürün Çekimi, Video Çekimi, Havadan çekim, Animasyon filmi, Grafik animasyon filmi, İzmir Prodüksiyon Firmaları, İzmir Prodüksiyon Şirketleriİzmir Reklam Ajansı, Prodüksiyon Firmaları, İzmir Tanıtım filmi, İzmir Fotoğraf Çekimi, İzmir kamera çekimi,İzmir Kurumsal Tanıtım Filmi ,Canlı yayın Reji masası gibi pek çok hizmeti veren nadir kuruluşlardan biriyiz. 

İzmir Fabrika Tanıtım Filmi,Kurumsal Tanıtım Filmi,Reklam Tanıtım,İzmir Prodüksiyon Hizmeti,Reklam tanıtım filmi çekimi,Belediye tanıtım filmleri canlı yayın ve reji masası kurulumu,Tanıtım filmi çekimi İzmir ve daha bir çok kreatif çalışamalar imaj tanıtım filmi, kurumsal tanıtım filmi, firma tanıtım filmi, ürün tanıtım filmi, fabrika tanıtım filmi, web sitesi tanıtım filmi, mobil uygulama tanıtım filmi, startup tanıtım filmi,2D Animasyon filmleri 

Kurumsal Tanıtım Filmi,Reklam Tanıtım,İzmir Prodüksiyon Hizmeti,Reklam tanıtım filmi çekimi,Belediye tanıtım filmleri canlı yayın ve reji masası kurulumu,Tanıtım filmi çekimi izmir

Jimmy Key 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Promo

Jimmy Key 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Promo

REKLAM FİLMİ

Merhaba Reklam tanıtıtım ve prodüksiyon ile İmalatını gerçekleştirdiğiniz bir ürünün hızlı ve etkili şekilde kitlelere ulaştırılmasını ürün tanıtım filmi ile sağlayabilirsiniz. Eğer sizlerde markanızı temsil edecek bu tarz bir reklam filmi düşünüyorsanız web sayfamızın hizmetlerimizle mutlaka tanışmalısınız. Çünkü makul fiyatlarda son derece profesyonel çalışmalar gerçekleştiriyoruz efendim. Hizmetlerimizden yararlanabilmek için tek yapmanız gereken firmamız ile irtibat kurmak olacaktır. Peki, sizlere hangi nitelikli hizmetleri sunuyoruz. İsterseniz şimdi takdim ettiğimiz çalışmaları biraz daha ayrıntılı şekilde aktaralım. Ürün Reklam Filmi İçin Doğru Yerdesiniz

Öncelikle başarılı bir kampanyanın önemli bir parçası olacak ürün reklam filmi kusursuz olmak zorundadır. Çünkü belki de milyonlarca insanın beğenisine sunulacak bir prodüksiyon her yönüyle beklentileri karşılamalıdır. Dolayısıyla önceliğimizi ürününüzün özel yanlarını ve diğer benzer ürünlere göre farklı avantajlarını vurgulamak için sizlerden bilgi talep etmek oluşturuyor. Bu özel bilgileri aldıktan sonra bir senaryo dâhilinde prodüksiyona dönüştürüyoruz. Bu çerçevede;

Filmin senaryosunun oluşturulması Ürünün iç ve dış mekân çekimleri İhtiyaç bulunması halinde havadan çekimler Stüdyo ortamında hareketlendirilen objeler üzerinden gerçekleştirilen çekimler İsteğe göre animasyon, illüstrasyon veya vektörel çalışmaların prodüksiyona eklenmesi Çekimlere uygun seslendirme metni hazırlanması ( Senaryo yazarlarımız tarafından hazırlanıyor) Müzik altyapısının oluşturulması Kurgu montaj aşaması Post Prodüksiyon sonrasında dijital verinin sizlere teslim edilmesi Şeklinde özetlenebileceğimiz etkili bir ürün tanıtım filmi kısaca bu aşamalardan oluşmaktadır. >Ürün Tanıtım Filmi Fiyatları

İzin verirseniz konumuza önemli bir hatırlatma yaparak devam edelim. Kuruluşumuz tarafından hazırlanan ürün tanıtım filmi fiyatları her zaman makul seviyelerde sizlere takdim ediliyor. Ancak çalışmanın boyutları ve yayın süresinin ilk etapta belirsiz olması fiyatlarda aşağı ve yukarı yönde değişikliklere neden olmaktadır. Ayrıca filmde kullanılacak malzemeler veya mekân seçimi gibi daha pek çok faktörün fiyatlamada etkili olduğunu hemen belirtelim. Dolayısıyla sabit bir fiyattan söz etmemiz maalesef mümkün olamamaktadır. Fakat gerçekleştireceğimiz ön görüşme sonrasında taleplerinize göre sizlere ortalama bir fiyat çıkarabilmekteyiz. Lütfen başta ürün tanıtım filmi olmak üzere diğer profesyonel hizmetlerimiz arasında yer alan İzmir Prodüksiyon gibi çalışmalarımız hakkında firmamızdan fiyat almadan net bir karar vermeyiniz. Çünkü uygun fiyatlarda profesyonel hizmeti firmamızda bulacaksınız efendim. Görüşmek dileğiyle esen kalınız.

İkarus Medya

Ütaksis Üretim Takip Sistemi TVC

Ütaksis Üretim Takip Sistemi TVC

Merhaba Reklma tanıtıtım ve prodüksiyon ile İmalatını gerçekleştirdiğiniz bir ürünün hızlı ve etkili şekilde kitlelere ulaştırılmasını ürün tanıtım filmi ile sağlayabilirsiniz. Eğer sizlerde markanızı temsil edecek bu tarz bir reklam filmi düşünüyorsanız web sayfamızın hizmetlerimizle mutlaka tanışmalısınız. Çünkü makul fiyatlarda son derece profesyonel çalışmalar gerçekleştiriyoruz efendim. Hizmetlerimizden yararlanabilmek için tek yapmanız gereken firmamız ile irtibat kurmak olacaktır. Peki, sizlere hangi nitelikli hizmetleri sunuyoruz. İsterseniz şimdi takdim ettiğimiz çalışmaları biraz daha ayrıntılı şekilde aktaralım. Ürün Reklam Filmi İçin Doğru Yerdesiniz

Öncelikle başarılı bir kampanyanın önemli bir parçası olacak ürün reklam filmi kusursuz olmak zorundadır. Çünkü belki de milyonlarca insanın beğenisine sunulacak bir prodüksiyon her yönüyle beklentileri karşılamalıdır. Dolayısıyla önceliğimizi ürününüzün özel yanlarını ve diğer benzer ürünlere göre farklı avantajlarını vurgulamak için sizlerden bilgi talep etmek oluşturuyor. Bu özel bilgileri aldıktan sonra bir senaryo dâhilinde prodüksiyona dönüştürüyoruz. Bu çerçevede;

Filmin senaryosunun oluşturulması Ürünün iç ve dış mekân çekimleri İhtiyaç bulunması halinde havadan çekimler Stüdyo ortamında hareketlendirilen objeler üzerinden gerçekleştirilen çekimler İsteğe göre animasyon, illüstrasyon veya vektörel çalışmaların prodüksiyona eklenmesi Çekimlere uygun seslendirme metni hazırlanması ( Senaryo yazarlarımız tarafından hazırlanıyor) Müzik altyapısının oluşturulması Kurgu montaj aşaması Post Prodüksiyon sonrasında dijital verinin sizlere teslim edilmesi Şeklinde özetlenebileceğimiz etkili bir ürün tanıtım filmi kısaca bu aşamalardan oluşmaktadır. >Ürün Tanıtım Filmi Fiyatları

İzin verirseniz konumuza önemli bir hatırlatma yaparak devam edelim. Kuruluşumuz tarafından hazırlanan ürün tanıtım filmi fiyatları her zaman makul seviyelerde sizlere takdim ediliyor. Ancak çalışmanın boyutları ve yayın süresinin ilk etapta belirsiz olması fiyatlarda aşağı ve yukarı yönde değişikliklere neden olmaktadır. Ayrıca filmde kullanılacak malzemeler veya mekân seçimi gibi daha pek çok faktörün fiyatlamada etkili olduğunu hemen belirtelim. Dolayısıyla sabit bir fiyattan söz etmemiz maalesef mümkün olamamaktadır. Fakat gerçekleştireceğimiz ön görüşme sonrasında taleplerinize göre sizlere ortalama bir fiyat çıkarabilmekteyiz. Lütfen başta ürün tanıtım filmi olmak üzere diğer profesyonel hizmetlerimiz arasında yer alan İzmir Prodüksiyon gibi çalışmalarımız hakkında firmamızdan fiyat almadan net bir karar vermeyiniz. Çünkü uygun fiyatlarda profesyonel hizmeti firmamızda bulacaksınız efendim. Görüşmek dileğiyle esen kalınız.

İkarus Medya

Mevlys Turkish Cotton Promo Film

Mevlys Turkish Cotton Promo Film

erhaba Reklam tanıtıtım ve prodüksiyon ile İmalatını gerçekleştirdiğiniz bir ürünün hızlı ve etkili şekilde kitlelere ulaştırılmasını ürün tanıtım filmi ile sağlayabilirsiniz. Eğer sizlerde markanızı temsil edecek bu tarz bir reklam filmi düşünüyorsanız web sayfamızın hizmetlerimizle mutlaka tanışmalısınız. Çünkü makul fiyatlarda son derece profesyonel çalışmalar gerçekleştiriyoruz efendim. Hizmetlerimizden yararlanabilmek için tek yapmanız gereken firmamız ile irtibat kurmak olacaktır. Peki, sizlere hangi nitelikli hizmetleri sunuyoruz. İsterseniz şimdi takdim ettiğimiz çalışmaları biraz daha ayrıntılı şekilde aktaralım. Ürün Reklam Filmi İçin Doğru Yerdesiniz

Öncelikle başarılı bir kampanyanın önemli bir parçası olacak ürün reklam filmi kusursuz olmak zorundadır. Çünkü belki de milyonlarca insanın beğenisine sunulacak bir prodüksiyon her yönüyle beklentileri karşılamalıdır. Dolayısıyla önceliğimizi ürününüzün özel yanlarını ve diğer benzer ürünlere göre farklı avantajlarını vurgulamak için sizlerden bilgi talep etmek oluşturuyor. Bu özel bilgileri aldıktan sonra bir senaryo dâhilinde prodüksiyona dönüştürüyoruz. Bu çerçevede;

Filmin senaryosunun oluşturulması Ürünün iç ve dış mekân çekimleri İhtiyaç bulunması halinde havadan çekimler Stüdyo ortamında hareketlendirilen objeler üzerinden gerçekleştirilen çekimler İsteğe göre animasyon, illüstrasyon veya vektörel çalışmaların prodüksiyona eklenmesi Çekimlere uygun seslendirme metni hazırlanması ( Senaryo yazarlarımız tarafından hazırlanıyor) Müzik altyapısının oluşturulması Kurgu montaj aşaması Post Prodüksiyon sonrasında dijital verinin sizlere teslim edilmesi Şeklinde özetlenebileceğimiz etkili bir ürün tanıtım filmi kısaca bu aşamalardan oluşmaktadır. >Ürün Tanıtım Filmi Fiyatları

İzin verirseniz konumuza önemli bir hatırlatma yaparak devam edelim. Kuruluşumuz tarafından hazırlanan ürün tanıtım filmi fiyatları her zaman makul seviyelerde sizlere takdim ediliyor. Ancak çalışmanın boyutları ve yayın süresinin ilk etapta belirsiz olması fiyatlarda aşağı ve yukarı yönde değişikliklere neden olmaktadır. Ayrıca filmde kullanılacak malzemeler veya mekân seçimi gibi daha pek çok faktörün fiyatlamada etkili olduğunu hemen belirtelim. Dolayısıyla sabit bir fiyattan söz etmemiz maalesef mümkün olamamaktadır. Fakat gerçekleştireceğimiz ön görüşme sonrasında taleplerinize göre sizlere ortalama bir fiyat çıkarabilmekteyiz. Lütfen başta ürün tanıtım filmi olmak üzere diğer profesyonel hizmetlerimiz arasında yer alan İzmir Prodüksiyon gibi çalışmalarımız hakkında firmamızdan fiyat almadan net bir karar vermeyiniz. Çünkü uygun fiyatlarda profesyonel hizmeti firmamızda bulacaksınız efendim. Görüşmek dileğiyle esen kalınız.

İkarus Medya

Ütaksis Yazılım Tanıtım Filmi

Kitapseç TVC

İzmir Fabrika tanıtım Kurumsal Tanıtım filmi profesyonellerce hazırlanarak  senoryalanmış ve kurgulanmış bir film demek. Fabrika ve Kurum Tanıtım tanıtım filmini hangi ülkeden hangi kültürden olursa olsun izleyen insanın filmin verdiği evrensel mesajı alabildiği Kurumsal tanıtım filmleri yapmaktayız.

        Fabrika tanıtım filmlerinde bizce  vereceğimiz mesaj elbetteki yapılan Fabrika tanıtım filmlerinde kaliteyi belirtmek yatırımı vurgulamak olmalı . Standart kalıplarla yapılan ezbere fabrika tanıtım filmlerinin aksine Fabrika filminin bir teması yani duygusu olmalı ki Fabrika tanıtım filmini izleyen herhangi biri fabrikadan çıkmış bir ürün ile kendisi veya yaşamıyla ilgili bir bağlantı kurabilmeli. Fabrika tanıtım filmleri ana tema hakkında bilgi vererek markayı benimsetebilmeli . Oluşan sempatiyi ürüne güvene dönüştürmeli ki izleyen kişi ve kişiler markaya güven hissetmeli ve markayı takdir etmelidir. Bizler de Fabrika tanıtım filminde izleyicilerimize Fabrikanın sayısal büyüklüğünden bahsetmek yerine yaptığı işte başarılarını alatmakla son kullanıcıya nasıl ulaştığını hissettirmek . Bunu yaparken de biz bu kadar büyüğüz demek yerine ülkemize kattığı değerleri istihdama ve çevreye kattığı katkıları vurgulamayı tercih ederiz.

        Fabrika tanıtım filmi demek alınterinin emeğin nasıl bir ürüne dönüştüğünü bu değerin nasıl bir süreçte oluştuğunu anlatmak demektir. İzmir, Fiat , Renault , Borusan gibi seçkin otomobil firmalarına yatığımız filmlerde de bu mesajı verdik. Fabrika Tanıtım Filminde sadece çalışan devasa makineleri göstermek yerine çalışana verilen değeleri sosyal sorumluluk projelerini ön plana çıkarmayı tercih ettik.Günümüzde tanıtım filmi ,Fabrika tanıtım filmi çekenler basma kalıp denecek hatta aynı metinlerle filmler üretmekte ürettiği filmi çoğu zaman bizlerin çektiği tanıtım filmlerini kopyalayarak Video prodüksiyon yaptığını zannetmektedir. Bu nedenle kurumlar kendilerine de yapılacak tantım filmlerinin izledikleri basmakalıp tanıtım filmlerindeki gibi etkili olacağı yanılgısına düşmektedir. Siz de Fabrika Tanıtım Filmi çektirmeden önce vermek istediğiniz Ana fikri Tema( Ana duyguyu) belirlemelisiniz .Fabrikanız,Kurumuznuzun tanıtım filmini yaparken unutmayın ki kurumunuz ve fabrikanız bir kişiliktir tıpkı insan gibi davranan tepkileri olan refleksel hareketliliği olan canlı bir yapıdır. Neden diye sorarsanız o firmayı yöneten insanların bakışı ve olaylara yaklaşımı işçisine bakış açısını kurumun kişiliğini oluşturur. Kurumu veya fabrikanın Müşterisini görüldüğü açıdır kurumun kimliğini de aynı şekilde müşteri tarafından görülen yüzüdür. Bu nedenle standart Fabrika tanıtım filmlerini tercih etmeyiz. Kurumunuzun vizyon ve misyonunu müşteri algınızla değiştirecek ve geliştirecek filmler tasarlayıp müşterilerinizin kalbini kazanmaya sizi davet ederiz. 

 

İkarus Medya Hizmet alanlarımız :

İzmir Prodüksiyon, İzmir Tanıtım Filmi, İzmir Fotoğraf Çekimi, İzmir Havadan Fotoğraf Çekimi, İnternetten Canlı Yayın, Stüdyo Çekimi, İzmir Havadan Video Çekimi, İzmir Fotoğraf Çekimi, İzmir Ürün Çekimi, Video Çekimi, Havadan çekim, Animasyon filmi, Grafik animasyon filmi, İzmir Prodüksiyon Firmaları, İzmir Prodüksiyon Şirketleriİzmir Reklam Ajansı, Prodüksiyon Firmaları, İzmir Tanıtım filmi, İzmir Fotoğraf Çekimi, İzmir kamera çekimi,İzmir Kurumsal Tanıtım Filmi ,Canlı yayın Reji masası gibi pek çok hizmeti veren nadir kuruluşlardan biriyiz. 

İzmir Fabrika Tanıtım Filmi,Kurumsal Tanıtım Filmi,Reklam Tanıtım,İzmir Prodüksiyon Hizmeti,Reklam tanıtım filmi çekimi,Belediye tanıtım filmleri canlı yayın ve reji masası kurulumu,Tanıtım filmi çekimi İzmir ve daha bir çok kreatif çalışamalar imaj tanıtım filmi, kurumsal tanıtım filmi, firma tanıtım filmi, ürün tanıtım filmi, fabrika tanıtım filmi, web sitesi tanıtım filmi, mobil uygulama tanıtım filmi, startup tanıtım filmi,2D Animasyon filmleri 

Kurumsal Tanıtım Filmi,Reklam Tanıtım,İzmir Prodüksiyon Hizmeti,Reklam tanıtım filmi çekimi,Belediye tanıtım filmleri canlı yayın ve reji masası kurulumu,Tanıtım filmi çekimi izmir

İzmir Prodüksiyon Firmaları, inşaat tanıtım filmi,İzmir Fotoğraf çekimi İzmir ürün fotoğrafçılığı,İzmir ürün çekimi,İzmir ürün tanıtım filmi,ürün fotografçısı İzmir,Prodüksiyon,reklam tanıtım,İzmir Produksiyon Firmaları

Hatay Mutfağı

İzmir Fabrika tanıtım Kurumsal Tanıtım filmi profesyonellerce hazırlanarak  senoryalanmış ve kurgulanmış bir film demek. Fabrika ve Kurum Tanıtım tanıtım filmini hangi ülkeden hangi kültürden olursa olsun izleyen insanın filmin verdiği evrensel mesajı alabildiği Kurumsal tanıtım filmleri yapmaktayız.

        Fabrika tanıtım filmlerinde bizce  vereceğimiz mesaj elbetteki yapılan Fabrika tanıtım filmlerinde kaliteyi belirtmek yatırımı vurgulamak olmalı . Standart kalıplarla yapılan ezbere fabrika tanıtım filmlerinin aksine Fabrika filminin bir teması yani duygusu olmalı ki Fabrika tanıtım filmini izleyen herhangi biri fabrikadan çıkmış bir ürün ile kendisi veya yaşamıyla ilgili bir bağlantı kurabilmeli. Fabrika tanıtım filmleri ana tema hakkında bilgi vererek markayı benimsetebilmeli . Oluşan sempatiyi ürüne güvene dönüştürmeli ki izleyen kişi ve kişiler markaya güven hissetmeli ve markayı takdir etmelidir. Bizler de Fabrika tanıtım filminde izleyicilerimize Fabrikanın sayısal büyüklüğünden bahsetmek yerine yaptığı işte başarılarını alatmakla son kullanıcıya nasıl ulaştığını hissettirmek . Bunu yaparken de biz bu kadar büyüğüz demek yerine ülkemize kattığı değerleri istihdama ve çevreye kattığı katkıları vurgulamayı tercih ederiz.

        Fabrika tanıtım filmi demek alınterinin emeğin nasıl bir ürüne dönüştüğünü bu değerin nasıl bir süreçte oluştuğunu anlatmak demektir. İzmir, Fiat , Renault , Borusan gibi seçkin otomobil firmalarına yatığımız filmlerde de bu mesajı verdik. Fabrika Tanıtım Filminde sadece çalışan devasa makineleri göstermek yerine çalışana verilen değeleri sosyal sorumluluk projelerini ön plana çıkarmayı tercih ettik.Günümüzde tanıtım filmi ,Fabrika tanıtım filmi çekenler basma kalıp denecek hatta aynı metinlerle filmler üretmekte ürettiği filmi çoğu zaman bizlerin çektiği tanıtım filmlerini kopyalayarak Video prodüksiyon yaptığını zannetmektedir. Bu nedenle kurumlar kendilerine de yapılacak tantım filmlerinin izledikleri basmakalıp tanıtım filmlerindeki gibi etkili olacağı yanılgısına düşmektedir. Siz de Fabrika Tanıtım Filmi çektirmeden önce vermek istediğiniz Ana fikri Tema( Ana duyguyu) belirlemelisiniz .Fabrikanız,Kurumuznuzun tanıtım filmini yaparken unutmayın ki kurumunuz ve fabrikanız bir kişiliktir tıpkı insan gibi davranan tepkileri olan refleksel hareketliliği olan canlı bir yapıdır. Neden diye sorarsanız o firmayı yöneten insanların bakışı ve olaylara yaklaşımı işçisine bakış açısını kurumun kişiliğini oluşturur. Kurumu veya fabrikanın Müşterisini görüldüğü açıdır kurumun kimliğini de aynı şekilde müşteri tarafından görülen yüzüdür. Bu nedenle standart Fabrika tanıtım filmlerini tercih etmeyiz. Kurumunuzun vizyon ve misyonunu müşteri algınızla değiştirecek ve geliştirecek filmler tasarlayıp müşterilerinizin kalbini kazanmaya sizi davet ederiz. 

 

İkarus Medya Hizmet alanlarımız :

İzmir Prodüksiyon, İzmir Tanıtım Filmi, İzmir Fotoğraf Çekimi, İzmir Havadan Fotoğraf Çekimi, İnternetten Canlı Yayın, Stüdyo Çekimi, İzmir Havadan Video Çekimi, İzmir Fotoğraf Çekimi, İzmir Ürün Çekimi, Video Çekimi, Havadan çekim, Animasyon filmi, Grafik animasyon filmi, İzmir Prodüksiyon Firmaları, İzmir Prodüksiyon Şirketleriİzmir Reklam Ajansı, Prodüksiyon Firmaları, İzmir Tanıtım filmi, İzmir Fotoğraf Çekimi, İzmir kamera çekimi,İzmir Kurumsal Tanıtım Filmi ,Canlı yayın Reji masası gibi pek çok hizmeti veren nadir kuruluşlardan biriyiz. 

İzmir Fabrika Tanıtım Filmi,Kurumsal Tanıtım Filmi,Reklam Tanıtım,İzmir Prodüksiyon Hizmeti,Reklam tanıtım filmi çekimi,Belediye tanıtım filmleri canlı yayın ve reji masası kurulumu,Tanıtım filmi çekimi İzmir ve daha bir çok kreatif çalışamalar imaj tanıtım filmi, kurumsal tanıtım filmi, firma tanıtım filmi, ürün tanıtım filmi, fabrika tanıtım filmi, web sitesi tanıtım filmi, mobil uygulama tanıtım filmi, startup tanıtım filmi,2D Animasyon filmleri 

Kurumsal Tanıtım Filmi,Reklam Tanıtım,İzmir Prodüksiyon Hizmeti,Reklam tanıtım filmi çekimi,Belediye tanıtım filmleri canlı yayın ve reji masası kurulumu,Tanıtım filmi çekimi izmir

İzmir Prodüksiyon Firmaları, inşaat tanıtım filmi,İzmir Fotoğraf çekimi İzmir ürün fotoğrafçılığı,İzmir ürün çekimi,İzmir ürün tanıtım filmi,ürün fotografçısı İzmir,Prodüksiyon,reklam tanıtım,İzmir Produksiyon Firmaları

English Animation

Animasyon Yapımı Artık dijital teknolojiler sayesinde fiziki şartlarda gerçekleştirilen prodüksiyonlara ihtiyaç duyulmadan animasyon yapımı karakterler ve mekânlar kullanılabiliyor. Dolayısıyla reklam çalışmalarına büyük esneklik kazandıran bu uygulamalar günümüzün en popüler tanıtım araçları haline dönüştü diyebiliriz. Eğer sizlerde bu tarz bir çalışma ile firmanızı veya bireysel hizmetinizi tanıtmak istiyorsanız kuruluşumuzun etkin hizmetlerinden yararlanmanızı tavsiye ediyoruz. Tek yapmanız gereken firmamıza ulaşmak ve yetkililerimizden kapsamlı bilgi talep etmek olacaktır.

Elbette bu tarz bir proje ile tanıtım düşünüyorsanız doğal olarak animasyon film fiyatları hakkında fikir edinmek isteyeceksinizdir. Ancak maalesef çalışmanın uzunluğu yada hangi formatta hazırlanacağı gibi faktörler henüz bilinmediği için net bir fiyat veremiyoruz. Örnek vermek gerekirse 2D veya 3D formatları arasında yapacağınız tercih fiyatın aşağı ve yukarı yönlü değişmesine neden oluyor. Fakat lütfen bu konuda hiçbir endişe taşımayınız. Çünkü firmamız nezdinde fiyatlar her zaman rasyonel seviyelerde bulunuyor efendim. Ayrıca dilerseniz animasyon yapımı dışında firmamızdan etkinlik filmi veya havadan çekimler için Drone Kiralama hizmetleri alabileceğinizi lütfen unutmayınız. İlgili hizmetlerimize linkten ulaşabilirsiniz. Başarılı ve etkili projelerde buluşmak dileğiyle esen kalınız.

Sizlerden aldığımız bilgiler doğrultusunda karakterlerin ve objelerin oluşturulması. İzninizle bu konuya kısa bir açıklama getirelim. Ürün ya da hizmetinizi temsil edecek animasyon karakterler tarafımızdan oluşturuluyor. Aynı amaçla ileri teknoloji ürünü programlar yardımıyla sizlerden gelecek talebe göre 2D, 3D formatlarında ürün veya hizmetinizi görselleştirme ve modelleme teknikleri ile şekillendiriyoruz Prodüksiyona altyazı ve talebiniz olması durumunda seslendirme ekliyoruz Kurgu ve montaj hizmetleri ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz Güncel yazılımlarımız sayesinde HD görüntü kalitesinde post prodüksiyon aşamasına geçerek çalışmayı tamamlıyoruz Animasyon Film Fiyatları Rasyonel Seviyelerinde Bulunuyor

Animasyon Film Hedef Kitlenize Uygun Hazırlanıyor Tabi animasyon film sürecinin başlangıcında hedeflenen kitle ve tanıtma etki edecek Tüm özel bilgileri sizlerden alıyoruz. Daha sonra bu bilgileri çalışmanın temelini oluşturmak üzere etkin bir şekilde kullanıyoruz. Bunun yanı sıra prodüksiyonda vurgulanmasını istediğiniz mesajları ve diğer etkileyici unsurları projeye dâhil ediyoruz. Bu ön hazırlık sürecinde elde edilen verilere dayanarak uzman ekibimiz gerekli tespitlerini yapıyor. Bu aşamaların sonrasında yapılan tespitler ışığında çalışmalarımıza start veriyoruz. Şimdi de isterseniz hizmetlerimizin daha iyi algılanabilmesi için maddeler halinde bir sıralama yapalım;

Sevdamızın Hakkı Bu Muydu

İzmir Fabrika tanıtım Kurumsal Tanıtım filmi profesyonellerce hazırlanarak  senoryalanmış ve kurgulanmış bir film demek. Fabrika ve Kurum Tanıtım tanıtım filmini hangi ülkeden hangi kültürden olursa olsun izleyen insanın filmin verdiği evrensel mesajı alabildiği Kurumsal tanıtım filmleri yapmaktayız.

        Fabrika tanıtım filmlerinde bizce  vereceğimiz mesaj elbetteki yapılan Fabrika tanıtım filmlerinde kaliteyi belirtmek yatırımı vurgulamak olmalı . Standart kalıplarla yapılan ezbere fabrika tanıtım filmlerinin aksine Fabrika filminin bir teması yani duygusu olmalı ki Fabrika tanıtım filmini izleyen herhangi biri fabrikadan çıkmış bir ürün ile kendisi veya yaşamıyla ilgili bir bağlantı kurabilmeli. Fabrika tanıtım filmleri ana tema hakkında bilgi vererek markayı benimsetebilmeli . Oluşan sempatiyi ürüne güvene dönüştürmeli ki izleyen kişi ve kişiler markaya güven hissetmeli ve markayı takdir etmelidir. Bizler de Fabrika tanıtım filminde izleyicilerimize Fabrikanın sayısal büyüklüğünden bahsetmek yerine yaptığı işte başarılarını alatmakla son kullanıcıya nasıl ulaştığını hissettirmek . Bunu yaparken de biz bu kadar büyüğüz demek yerine ülkemize kattığı değerleri istihdama ve çevreye kattığı katkıları vurgulamayı tercih ederiz.

        Fabrika tanıtım filmi demek alınterinin emeğin nasıl bir ürüne dönüştüğünü bu değerin nasıl bir süreçte oluştuğunu anlatmak demektir. İzmir, Fiat , Renault , Borusan gibi seçkin otomobil firmalarına yatığımız filmlerde de bu mesajı verdik. Fabrika Tanıtım Filminde sadece çalışan devasa makineleri göstermek yerine çalışana verilen değeleri sosyal sorumluluk projelerini ön plana çıkarmayı tercih ettik.Günümüzde tanıtım filmi ,Fabrika tanıtım filmi çekenler basma kalıp denecek hatta aynı metinlerle filmler üretmekte ürettiği filmi çoğu zaman bizlerin çektiği tanıtım filmlerini kopyalayarak Video prodüksiyon yaptığını zannetmektedir. Bu nedenle kurumlar kendilerine de yapılacak tantım filmlerinin izledikleri basmakalıp tanıtım filmlerindeki gibi etkili olacağı yanılgısına düşmektedir. Siz de Fabrika Tanıtım Filmi çektirmeden önce vermek istediğiniz Ana fikri Tema( Ana duyguyu) belirlemelisiniz .Fabrikanız,Kurumuznuzun tanıtım filmini yaparken unutmayın ki kurumunuz ve fabrikanız bir kişiliktir tıpkı insan gibi davranan tepkileri olan refleksel hareketliliği olan canlı bir yapıdır. Neden diye sorarsanız o firmayı yöneten insanların bakışı ve olaylara yaklaşımı işçisine bakış açısını kurumun kişiliğini oluşturur. Kurumu veya fabrikanın Müşterisini görüldüğü açıdır kurumun kimliğini de aynı şekilde müşteri tarafından görülen yüzüdür. Bu nedenle standart Fabrika tanıtım filmlerini tercih etmeyiz. Kurumunuzun vizyon ve misyonunu müşteri algınızla değiştirecek ve geliştirecek filmler tasarlayıp müşterilerinizin kalbini kazanmaya sizi davet ederiz. 

 

İkarus Medya Hizmet alanlarımız :

İzmir Prodüksiyon, İzmir Tanıtım Filmi, İzmir Fotoğraf Çekimi, İzmir Havadan Fotoğraf Çekimi, İnternetten Canlı Yayın, Stüdyo Çekimi, İzmir Havadan Video Çekimi, İzmir Fotoğraf Çekimi, İzmir Ürün Çekimi, Video Çekimi, Havadan çekim, Animasyon filmi, Grafik animasyon filmi, İzmir Prodüksiyon Firmaları, İzmir Prodüksiyon Şirketleriİzmir Reklam Ajansı, Prodüksiyon Firmaları, İzmir Tanıtım filmi, İzmir Fotoğraf Çekimi, İzmir kamera çekimi,İzmir Kurumsal Tanıtım Filmi ,Canlı yayın Reji masası gibi pek çok hizmeti veren nadir kuruluşlardan biriyiz. 

İzmir Fabrika Tanıtım Filmi,Kurumsal Tanıtım Filmi,Reklam Tanıtım,İzmir Prodüksiyon Hizmeti,Reklam tanıtım filmi çekimi,Belediye tanıtım filmleri canlı yayın ve reji masası kurulumu,Tanıtım filmi çekimi İzmir ve daha bir çok kreatif çalışamalar imaj tanıtım filmi, kurumsal tanıtım filmi, firma tanıtım filmi, ürün tanıtım filmi, fabrika tanıtım filmi, web sitesi tanıtım filmi, mobil uygulama tanıtım filmi, startup tanıtım filmi,2D Animasyon filmleri 

Kurumsal Tanıtım Filmi,Reklam Tanıtım,İzmir Prodüksiyon Hizmeti,Reklam tanıtım filmi çekimi,Belediye tanıtım filmleri canlı yayın ve reji masası kurulumu,Tanıtım filmi çekimi izmir

İzmir Prodüksiyon Firmaları, inşaat tanıtım filmi,İzmir Fotoğraf çekimi İzmir ürün fotoğrafçılığı,İzmir ürün çekimi,İzmir ürün tanıtım filmi,ürün fotografçısı İzmir,Prodüksiyon,reklam tanıtım,İzmir Produksiyon Firmaları

Aklım Yolu Bulmuyor

zmir Fabrika tanıtım Kurumsal Tanıtım filmi profesyonellerce hazırlanarak  senoryalanmış ve kurgulanmış bir film demek. Fabrika ve Kurum Tanıtım tanıtım filmini hangi ülkeden hangi kültürden olursa olsun izleyen insanın filmin verdiği evrensel mesajı alabildiği Kurumsal tanıtım filmleri yapmaktayız.

        Fabrika tanıtım filmlerinde bizce  vereceğimiz mesaj elbetteki yapılan Fabrika tanıtım filmlerinde kaliteyi belirtmek yatırımı vurgulamak olmalı . Standart kalıplarla yapılan ezbere fabrika tanıtım filmlerinin aksine Fabrika filminin bir teması yani duygusu olmalı ki Fabrika tanıtım filmini izleyen herhangi biri fabrikadan çıkmış bir ürün ile kendisi veya yaşamıyla ilgili bir bağlantı kurabilmeli. Fabrika tanıtım filmleri ana tema hakkında bilgi vererek markayı benimsetebilmeli . Oluşan sempatiyi ürüne güvene dönüştürmeli ki izleyen kişi ve kişiler markaya güven hissetmeli ve markayı takdir etmelidir. Bizler de Fabrika tanıtım filminde izleyicilerimize Fabrikanın sayısal büyüklüğünden bahsetmek yerine yaptığı işte başarılarını alatmakla son kullanıcıya nasıl ulaştığını hissettirmek . Bunu yaparken de biz bu kadar büyüğüz demek yerine ülkemize kattığı değerleri istihdama ve çevreye kattığı katkıları vurgulamayı tercih ederiz.

        Fabrika tanıtım filmi demek alınterinin emeğin nasıl bir ürüne dönüştüğünü bu değerin nasıl bir süreçte oluştuğunu anlatmak demektir. İzmir, Fiat , Renault , Borusan gibi seçkin otomobil firmalarına yatığımız filmlerde de bu mesajı verdik. Fabrika Tanıtım Filminde sadece çalışan devasa makineleri göstermek yerine çalışana verilen değeleri sosyal sorumluluk projelerini ön plana çıkarmayı tercih ettik.Günümüzde tanıtım filmi ,Fabrika tanıtım filmi çekenler basma kalıp denecek hatta aynı metinlerle filmler üretmekte ürettiği filmi çoğu zaman bizlerin çektiği tanıtım filmlerini kopyalayarak Video prodüksiyon yaptığını zannetmektedir. Bu nedenle kurumlar kendilerine de yapılacak tantım filmlerinin izledikleri basmakalıp tanıtım filmlerindeki gibi etkili olacağı yanılgısına düşmektedir. Siz de Fabrika Tanıtım Filmi çektirmeden önce vermek istediğiniz Ana fikri Tema( Ana duyguyu) belirlemelisiniz .Fabrikanız,Kurumuznuzun tanıtım filmini yaparken unutmayın ki kurumunuz ve fabrikanız bir kişiliktir tıpkı insan gibi davranan tepkileri olan refleksel hareketliliği olan canlı bir yapıdır. Neden diye sorarsanız o firmayı yöneten insanların bakışı ve olaylara yaklaşımı işçisine bakış açısını kurumun kişiliğini oluşturur. Kurumu veya fabrikanın Müşterisini görüldüğü açıdır kurumun kimliğini de aynı şekilde müşteri tarafından görülen yüzüdür. Bu nedenle standart Fabrika tanıtım filmlerini tercih etmeyiz. Kurumunuzun vizyon ve misyonunu müşteri algınızla değiştirecek ve geliştirecek filmler tasarlayıp müşterilerinizin kalbini kazanmaya sizi davet ederiz. 

 

İkarus Medya Hizmet alanlarımız :

İzmir Prodüksiyon, İzmir Tanıtım Filmi, İzmir Fotoğraf Çekimi, İzmir Havadan Fotoğraf Çekimi, İnternetten Canlı Yayın, Stüdyo Çekimi, İzmir Havadan Video Çekimi, İzmir Fotoğraf Çekimi, İzmir Ürün Çekimi, Video Çekimi, Havadan çekim, Animasyon filmi, Grafik animasyon filmi, İzmir Prodüksiyon Firmaları, İzmir Prodüksiyon Şirketleriİzmir Reklam Ajansı, Prodüksiyon Firmaları, İzmir Tanıtım filmi, İzmir Fotoğraf Çekimi, İzmir kamera çekimi,İzmir Kurumsal Tanıtım Filmi ,Canlı yayın Reji masası gibi pek çok hizmeti veren nadir kuruluşlardan biriyiz. 

İzmir Fabrika Tanıtım Filmi,Kurumsal Tanıtım Filmi,Reklam Tanıtım,İzmir Prodüksiyon Hizmeti,Reklam tanıtım filmi çekimi,Belediye tanıtım filmleri canlı yayın ve reji masası kurulumu,Tanıtım filmi çekimi İzmir ve daha bir çok kreatif çalışamalar imaj tanıtım filmi, kurumsal tanıtım filmi, firma tanıtım filmi, ürün tanıtım filmi, fabrika tanıtım filmi, web sitesi tanıtım filmi, mobil uygulama tanıtım filmi, startup tanıtım filmi,2D Animasyon filmleri 

Kurumsal Tanıtım Filmi,Reklam Tanıtım,İzmir Prodüksiyon Hizmeti,Reklam tanıtım filmi çekimi,Belediye tanıtım filmleri canlı yayın ve reji masası kurulumu,Tanıtım filmi çekimi izmir

STARE KISA FİLM

STARE KISA FİLM

KİTAPSEÇ TV COMMERCIAL

KİTAPSEÇ TV COMMERCIAL

Vahap Akıncı - Keşke (Müzik Klibi)

Vahap Akıncı - Keşke (Müzik Klibi)

HATAY ETNOGRAFYA MÜZESİ BELGESEL (6 BÖLÜM)

HATAY ETNOGRAFYA MÜZESİ İÇİN ÇEKİLEN 6 BÖLÜMLÜK BELGESEL

Web sayfamızdan herhangi bir mecrada kullanılmak üzere belgesel film talep edebileceğinizi biliyor muydunuz? Evet, efendim başta prodüksiyon hizmetleri olmak üzere hizmetlerimiz arasında yer alan bu çalışmayı profesyonel olarak firma isteyebilirsiniz. Tek yapmanız gereken web sayfamızda yer alan telefon numaraları üzerinden firmamıza ulaşmak ve profesyonel destek istemek olacaktır. Sonrasında firmamızdan talepleriniz doğrultusunda çekimlerimiz gerçekleşiyor. Elbette sizlerden gelecek taleplerin çalışmanın süresini belirleyeceğini bilmenizde yarar var. Dolayısıyla belgesel film çalışması sizlerden gelecek istekler doğrultusunda şekillenecektir. Şimdi de isterseniz baştan sonra post prodüksiyon hizmetlerimizin nasıl geliştiğini ve sizleri nasıl bir sürecin beklediğini detaylandırmaya çalışalım. Hizmetlerimiz

Belgesel Film Fiyatları Çalışma Suresinin Kapsamına Göre Değişiyor

Takdir edersiniz ki belgesel filmler çok farklı amaçlar doğrultusunda oluşturulabiliyor. Buradan hareketle belgesel film fiyatları noktasında net bir rakamdan söz etmek mümkün değildir diyebiliriz. Sözgelimi belgesel projesi farklı coğrafyalarda ve farklı iklimlerde bir doğa belgeseli ise farklı bir emek yoğun çalışma gerektirecektir. Bunun yanı sıra çekimlerin gerçekleştirileceği alanlara ulaşım ve konaklama gibi farklı maliyetlerin ortaya çıkması mümkündür. Elbette film projesi belirli bir sanayi iş kolunun çalışma sistematiğini de aktarabilir. Dolayısıyla dış ortamlarda ihtiyaç duyulan çekimler bu projede gerçekleşmeyebilir. Bu nedenlerden dolayı tamamen sizlerin talepleri ile orantılı bir çalışma gerçekleşmesi söz konusudur.

Prodüksiyon Hizmetleri Büyük Önem Taşıyor

Hiç kuşkusuz hangi mecrada olursa olsun izleyicinin karşısına geçecek bir yapımda kaliteli prodüksiyon hizmetleri büyük önem taşır. Bu nedenle yüksek çözünürlüklü kameralarımız ile gerçekleştirdiğimiz çekimler hedeflerinize en uygun sonuçları verecektir. Ayrıca firmamızı tercih etmeniz durumunda kurgu montaj animasyon, illüstrasyon ve vektörel çalışmaların projeye katkı sağlayacağı çok yönlü bir hizmet alabilirsiniz. Tabi çalışmanın bir anlam içerisinde bütünlük kazanmasını sağlayan seslendirme hizmetleri sağladığımızın altını çizelim. Bunun dışında uygun müzik altyapısı ile projenin zenginleştirilmesi başarıda büyük rol oynayacaktır. Ayrıca ihtiyaç duyulması halinde havadan drone çekimleri projeye bambaşka bir boyut kazandırabiliyor. Lütfen başta belgesel film olmak üzere reklam ve tanıtım filmi, gibi çalışmalarımızla ilgili olarak sormak istediğiniz her konuyu firmamıza bildiriniz. Yetkililerimiz sizleri kapsamlı şekilde bilgilendirecektir. Makul fiyatları ve kaliteli hizmeti ile firmamızı tercih ettiğiniz için şimdiden teşekkür ediyoruz. Görüşmek dileğiyle hoşça kalınız. İletişim linkimiz

 

AKFEN HOLDİNG TİKAV PROJESİ BELGESELİ

AKFEN HOLDİNG TİKAV PROJESİ BELGESELİ

Web sayfamızdan herhangi bir mecrada kullanılmak üzere belgesel film talep edebileceğinizi biliyor muydunuz? Evet, efendim başta prodüksiyon hizmetleri olmak üzere hizmetlerimiz arasında yer alan bu çalışmayı profesyonel olarak firma isteyebilirsiniz. Tek yapmanız gereken web sayfamızda yer alan telefon numaraları üzerinden firmamıza ulaşmak ve profesyonel destek istemek olacaktır. Sonrasında firmamızdan talepleriniz doğrultusunda çekimlerimiz gerçekleşiyor. Elbette sizlerden gelecek taleplerin çalışmanın süresini belirleyeceğini bilmenizde yarar var. Dolayısıyla belgesel film çalışması sizlerden gelecek istekler doğrultusunda şekillenecektir. Şimdi de isterseniz baştan sonra post prodüksiyon hizmetlerimizin nasıl geliştiğini ve sizleri nasıl bir sürecin beklediğini detaylandırmaya çalışalım.

Belgesel Film Fiyatları Çalışma Suresinin Kapsamına Göre Değişiyor

Takdir edersiniz ki belgesel filmler çok farklı amaçlar doğrultusunda oluşturulabiliyor. Buradan hareketle belgesel film fiyatları noktasında net bir rakamdan söz etmek mümkün değildir diyebiliriz. Sözgelimi belgesel projesi farklı coğrafyalarda ve farklı iklimlerde bir doğa belgeseli ise farklı bir emek yoğun çalışma gerektirecektir. Bunun yanı sıra çekimlerin gerçekleştirileceği alanlara ulaşım ve konaklama gibi farklı maliyetlerin ortaya çıkması mümkündür. Elbette film projesi belirli bir sanayi iş kolunun çalışma sistematiğini de aktarabilir. Dolayısıyla dış ortamlarda ihtiyaç duyulan çekimler bu projede gerçekleşmeyebilir. Bu nedenlerden dolayı tamamen sizlerin talepleri ile orantılı bir çalışma gerçekleşmesi söz konusudur.

Prodüksiyon Hizmetleri Büyük Önem Taşıyor

Hiç kuşkusuz hangi mecrada olursa olsun izleyicinin karşısına geçecek bir yapımda kaliteli prodüksiyon hizmetleri büyük önem taşır. Bu nedenle yüksek çözünürlüklü kameralarımız ile gerçekleştirdiğimiz çekimler hedeflerinize en uygun sonuçları verecektir. Ayrıca firmamızı tercih etmeniz durumunda kurgu montaj animasyon, illüstrasyon ve vektörel çalışmaların projeye katkı sağlayacağı çok yönlü bir hizmet alabilirsiniz. Tabi çalışmanın bir anlam içerisinde bütünlük kazanmasını sağlayan seslendirme hizmetleri sağladığımızın altını çizelim. Bunun dışında uygun müzik altyapısı ile projenin zenginleştirilmesi başarıda büyük rol oynayacaktır. Ayrıca ihtiyaç duyulması halinde havadan drone çekimleri projeye bambaşka bir boyut kazandırabiliyor. Lütfen başta belgesel film olmak üzere reklam ve tanıtım filmi, gibi çalışmalarımızla ilgili olarak sormak istediğiniz her konuyu firmamıza bildiriniz. Yetkililerimiz sizleri kapsamlı şekilde bilgilendirecektir. Makul fiyatları ve kaliteli hizmeti ile firmamızı tercih ettiğiniz için şimdiden teşekkür ediyoruz. Görüşmek dileğiyle hoşça kalınız. İletişim linkimiz

Reklam, tanıtım filmi, drone çekimi ve Belgesel Film projeleriniz için profesyonel hizmetler için doğru yerdesiniz. Uygun fiyatlar, kaliteli prodüksiyon

Belgesel, belli konular üzerinde yapılan araştırmaların sonuçlarının estetik kaygılarla seyirciye yansıtılmasına dayanan sinema yöntemidir. Farklı coğrafyalarda gerçekleştirdiğimiz belgesel projelerinden edindiğimiz tecrübe ile müşterilerimiz için :

-Ürün Belgeselleri

-Yapım Belgeselleri

-Üretim Belgeselleri

-STK Belgeselleri

-Proje Belgeselleri

-Sosyal Yardım Belgeselleri

-Doğa Belgeselleri

-İnsan Belgeselleri

-Etkinlik Belgeselleri

Hizmetlerini veriyoruz. Size ve projenize en uygun yaklaşımla hizmet vermemiz için bize ulaşın.

360 sanal tur İzmir,İzmir 360 sanal tur,sanal gezinti 3d,360 derece,google sanal tur,matteport 360 sanal tur,vr sanal tur,sanal tur çekimi

Belgesel Çekimi İzmir,İzmir Prodüksiyon Firması, İzmir Prodüksiyon,İzmir Reklam Tanıtım,İzmir Kurumsal tanıtım filmi,Fabrika tanıtım filmi,Etkinlik çekimi

Kızılay, Kızılhaç Yurtdışı Animasyonları

Kızılay, Kızılhaç Yurtdışı Animasyonları