İzmir Video Prodüksiyon

İzmir Video Prodüksiyon

Video prodüksiyon bir video içeriğin bütün yapım süreçlerinin toplamıdır. Ana olarak video prodüksiyon üç alt başlık halinde incelenebilir. Video prodüksiyon pre- prodüksiyon yani ön hazırlık, video prodüksiyon ve son olarak post- prodüksiyon olarak ayrılır. Video prodüksiyon güzel sonuçlara ulaşsın isteniyorsa bu üç aşamanın her biri işini tutkuyla yapan ve işinin ehli ekipler tarafından yerine getirilmelidir. Video prodüksiyon gerçekleştirilirken bütün pre- prodüksiyon, prodüksiyon- post prodüksiyon aşamaları titizlikle gerçekleştirilmelidir.


Video Prodüksiyon yapım süreci ilk toplantıyla başlar, müşterinin, markanın isteğine göre video prodüksiyon aşamalarından prodüksiyon öncesi anlamına gelen pre- prodüksiyon aşamasına başlanır. Ön hazırlıkta video prodüksiyonun ne kadar sürede gerçekleştirileceği, video prodüksiyon maliyeti, video prodüksiyon teknik ekipmanı, video prodüksiyon teknik ekibi, video prodüksiyon oyuncuları, video prodüksiyon kurgusu, video prodüksiyon müziği, video prodüksiyon efektleri gibi pek çok detay planlanır ve video prodüksiyon süreci ilerler. 


İzmir Video Prodüksiyon çekimlerinde önemli noktalardan biri de video prodüksiyon çekimini yapacak olan ekiptir. Video prodüksiyonun her alanında deneyimli, estetik bakışa sahip, müşteri ihtiyaçlarına göre hareket eden teknik ekibimizle İzmir video prodüksiyon yapımında geniş ekipman parkurumuzla sizlere hizmet etmek için bir telefon kadar yakınınızdayız.


Video prodüksiyon için bir diğer önemli nokta video prodüksiyon ekipmanlarıdır. Video prodüksiyon ekipmanları için niteliğine, ihtiyaçlarına göre seçilmelidir. Bu nedenle video prodüksiyon ekipmanları video prodüksiyon alanında deneyimli kişilerden oluşan ekipler tarafından seçilmelidir. Her video prodüksiyon aynı ihtiyaçlara yönelik olmadığı için her video prodüksiyon aynı ekipmanla gerçekleştirilmez. Örneğin aksiyon sahnelerinin bol olduğu bir video prodüksiyon ile iç mekanda geçekleştirilecek bir röportaj aynı video prodüksiyon ekipmanlarına ihtiyaç duymaz.


Video prodüksiyon izmir ekibimizle ve video prodüksiyon ekipmanlarımızla, yurt içi ve yurtdışında bulunan prestijli müşterilerimizden edindiğimiz tecrübelerle video prodüksiyon alanında baştan sonra çözüm ortağınız oluyor, hikayenizi dinliyor ve her video prodüksiyonu özel olarak gerçekleştiriyoruz. İzmir video prodüksiyon gerçekleştirirken her video prodüksiyon için özel bir dil geliştiriyor, geçmiş tecrübelerimizden yola çıkıyor ve her defasında özel bir video prodüksiyon süreci ile video prodüksiyon ihtiyaçlarınızı ekonomik, hızlı, estetik ve prestijli şekilde gerçekleştiriyoruz.


Video prodüksiyonun fikir geliştirme, senaryo aşamasından itibaren post prodüksiyonda iş son haline gelene kadar video prodüksiyonun bütün aşamalarında tecrübeli ekibimizle yanınızdayız. Video prodüksiyon ihtiyaçlarınız için İzmir Konak’ta bulunan ofisimize bekleriz. Video prodüksiyon hakkında bilgi ve fiyat teklifi almak için bir telefon kadar yakınınızdayız.

TEKLİF ALIN

TEKLİF ALIN

İletişim kanallarımızdan bizlere ulaşabilirsiniz.

İLETİŞİM