İzmir Canlı Yayın Reji

İzmir Canlı Yayın Reji

İzmir Canlı Yayın 
Canlı yayın genellikle birden çok kameralı konser, etkinlik, performans, spor müsabakası, festival gibi alanlarda ihtiyaç duyulan internet üzerinden ya da uydu aracılığıyla yapılan yayındır. Canlı yayın teknik bilgi gerektiren zor bir alandır. Canlı yayın için gerekli ekipmanı tanıyan ve tecrübeli bir ekiple çalışmak gereklidir. Canlı yayında en önemli noktalardan birisi dikkattir çünkü olan hatanın tekrarı yoktur. 
İnternet üzerinden 4 kameraya kadar yüksek çözünürlüklü ve düşük gecikme hızıyla canlı yayın işlerinizde çözüm ortağıyız. Canlı yayınlarınız güzelleşsin diye drone ile de canlı yayın yapıyoruz. Müzik performansları, spor müsabakaları, etkinlikler gibi pek çok alanda canlı yayın tecrübemizle size bir telefon kadar yakınız. 
Canlı yayın İzmir çözüm ortağınız olarak projeniz için gereken ekipmanları ve ekibi bir araya getiriyor, siz etkinliğinizi yaparken minimum hata ile büyük kitlelere sizi taşıyoruz. Yaptığımız canlı yayınları istenildiği takdirde aynı zamanda diske kaydediyor ve canlı yayın bittikten sonra müşterilerimize teslim ediyoruz. İstenirse Jimmy jib, slider gibi ekipmanlarla yayının görüntü çeşitliliğini destekliyor, havadan canlı yayın yapabiliyoruz. 
İzmir Canlı yayın konusunda tecrübeli ve dinamik ekibimizle, geniş ekipman parkurumuzla projeniz için canlı yayın prodüksiyonu hizmet iş ortağınız olmak ya da sadece bilgi almak için sizi İzmir Konak’ta bulunan ofisimize bekleriz.
Rejili canlı yayın çekiminde ihtiyaçlarınızı tamamen karşılayacak ekibimiz ve ekipmanlarımızla sizlere hizmet etmek için bir telefon kadar yakınınızdayız.

TEKLİF ALIN

TEKLİF ALIN

İletişim kanallarımızdan bizlere ulaşabilirsiniz.

İLETİŞİM